Hitel védelme

Patronus Kockázati életbiztosítás

Vissza
 

Tragédia esetére

Tisztán kockázatvállalás

Symbol Vertrag

Valódi biztonság

Hosszú elérhető tartam

Speciális árazás

Életkor szerinti díj

 

A biztosítás neve 2013. január 1. előtt Elhalálozásra szóló életbiztosítás volt. Az átnevezés nem változtatta meg a meglévő biztosítási szerződések tartalmát, ügyfeleinkre nézve semmilyen hátránnyal nem jár.

Előnyök az ön számára

A Patronus Klasszikus kockázati életbiztosítás rendszeres díjas biztosítási termékünk tisztán kockázati életbiztosítás, mely haláleseti tragédia esetén szolgáltat, megtakarítást nem tartalmaz.

Azonban a Patronus életbiztosítás nemcsak klasszikus biztosítási védelmet nyújt Önnek, de segít, hogy meglévő hitele miatt se kelljen aggódnia. A biztosításában megjelölheti hitelintézetét visszavonhatatlan kedvezményezettként, és így a biztosító garantálja, hogy egy nem várt tragédia esetén kifizeti a hiteltartozást a banknak.
Ez utóbbi esetben a biztosítási összeg évről évre módosul és azonos a hitelintézet által közölt, tárgyév január 1. napján fennálló hiteltartozás összegével.

Termékjellemzők

Korhatár
  • 18-65 éves életkor között érhető el.
Díjfizetés
  • A rendszeres díjfizetésű életbiztosítási termékünk díja forintban fizethető.

  • A díjfizetés gyakorisága lehet éves és havi.
Minimális díj
  • A kockázati életbiztosítás biztosítási összegének legalább 500 000 Ft-nak kell lennie.

Biztosítás tartama
  • A biztosítás minimális tartama 1 év, de a biztosított legmagasabb lejárati életkora 75 év.
Biztosítási szolgáltatás
  • A Patronus Klasszikus kockázati életbiztosítás szolgáltatás teljesítése nélkül megszűnik, amennyiben a biztosított a biztosítási tartam lejáratakor életben van.

  • A biztosított halála esetén a biztosító a haláleseti szolgáltatásra megjelölt kedvezményezett(ek)/visszavonhatatlan kedvezményezett részére teljesíti az aktuális biztosítási összeget.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, részletes információkért olvassa el a Patronus Kockázati életbiztosítás feltételeit.

My rating

0 0