Szeretteink védelme

Csoportos Kockázati életbiztosítás

Vissza
 

Széleskörű

Kiterjed 16 féle kiemelt betegségre

Segítségnyújtás

Daganatos betegség diagnózisához kiegészítő biztosítás

Kiszámítható

A díjak nem változnak

 

Előnyök az ön számára

A Sberbank Magyarország Zrt., mint szerződő és az ERGO Életbiztosító Zrt., mint biztosító Csoportos Kockázati Életbiztosítási szerződést kötött, melyhez a szerződő azon ügyfele csatlakozhat biztosítottként, akinek számlatulajdonosként a szerződőnél fizetési számlája van, és aki átvállalja a szerződőtől a biztosítási fedezet díjának megfizetését. 

 • Asszisztencia szolgáltatás daganatos betegség gyanúja esetén
  A Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség (IARC) kutatása szerint a daganatos betegségek egyharmada gyógyítható lenne az időben történő diagnosztizálással és a megfelelő kezeléssel. Bővített csomagban daganatos betegség gyanúja esetén az Asszisztencia szolgáltatás keretén belül partnerünk állapotfelmérő szakorvosi konzultációt végez, segít megszervezni a szükséges orvosi vizsgálatokat a pontos diagnózis felállítása érdekében, ami átlagosan 8-12 munkanapot vesz igénybe. Ezután további orvosi konzultációra nyílik lehetőség. 
 • 16 gyakori kritikus betegség bekövetkezése esetén
  Bővített csomagunk választása esetén a 16 gyakori kritikus betegség diagnosztizálását követően kifizetjük Önnek a biztosítási összeget, megteremtve ezzel a megfelelő orvosi ellátás költségének szükséges fedezetét.
 • Bármely okból bekövetkező halál esetén
  Váratlan események sajnos bármelyik család életében bekövetkezhetnek. Nehéz erre felkészülni, mégis jó, ha szeretteink részére legalább az anyagi biztonságot tudjuk biztosítani. Bármely okból bekövetkező halál esetén kifizetjük a biztosítási összeget az örököse, vagy az Ön által megjelölt kedvezményezett(ek) részére.
 • Egyszerűen és gyorsan igényelhető, kényelmesen fizethető
  A1, A2, A3, B1, B2, B3 biztosítási csomagjainkhoz orvosi vizsgálat nélkül csatlakozhat. A4, B4 csomagok esetén gyors, telefonos egészségügyi felmérést végzünk a szerződést követően, illetve egyes esetekben orvosi vizsgálatot rendelhetünk el, melynek költségeit minden esetben viseljük. A biztosítási fedezet díját havonta kényelmesen, automatikus díjlevonással fizetheti Sberbankos fizetési számlájáról.
 • Kedvezményezett is jelölhető
  Ön döntheti el, hogy kiknek fizessük meg a szolgáltatást egy sajnálatos káresemény bekövetkezésekor. Sőt, nálunk arra is lehetősége nyílik, hogy a Sberbanknál, vagy esetlegesen más banknál fennálló hiteléhez kapcsolódóan a pénzintézetet jelölje meg kedvezményezettként.
 • A csatlakozás hónapjában ingyenes
  Törthónapra nem számítjuk fel a biztosítási fedezet díját.
 • A kockázatviselés már a csatlakozást követő másnaptól elindul
  A csatlakozást követő nap 0 órától viseljük a kockázatot.
  A biztosítási fedezet az Ön 70 éves koráig tart.
 • Kiszámítható biztosítási díjak
  A biztosítási fedezet díja nem emelkedik az Ön életkorának előrehaladtával, a díjat nem indexáljuk. A biztosítási fedezet díja csak az Ön csatlakozási életkorától, valamint az Ön által választott szolgáltatási csomagtól függ.

Termékjellemzők

Korhatár
 • 18-65 éves életkor között érhető el, legmagasabb lejárati életkor 70 év.
Szerződő
 • A Sberbank Magyarország Zrt.
Biztosított
 • Aki nem részesül a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló jogszabály szerinti saját jogú nyugellátásban;

 • aki nem rendelkezik legalább 40%-os mértéket elérő egészségi állapot károsodással;

 • akinek a szerződőnél forintban vezetett fizetési számlája van.

Biztosítási összeg, biztosítási szolgáltatás
 • Kockázatonként és szolgáltatási csomagonként eltérő, melyről további részleteket a fentii táblázat tartalmaz.

 • Kritikus betegségekre vonatkozó biztosítási esemény bekövetkezése esetén a kockázati életbiztosítás biztosítási összege a felére csökken, a kritikus betegségekre vonatkozó kiegészítő biztosítás pedig megszűnik a biztosítási esemény bekövetkezésének napján.

Kritikus betegségek
 • Rosszindulatú daganatos betegség; szívizomelhalás (szívinfarktus); agyi érkatasztrófa; életfontosságú szerv átültetése első alkalommal; szívkoszorúér-pótlás műtéti megoldása; szívbillentyűcsere; súlyos érműtét (aortán végzett műtét); végstádiumú veseelégtelenség; bénulás; látás elvesztése; sclerosis multiplex; Alzheimer-kór; vértranszfúzió következtében szerzett immunhiányos betegség (AIDS); egészségügyi dolgozók szerzett immunhiányos betegsége (AIDS); végtagok elvesztése; Parkinson-kór.
Egészségügyi szervezés kiegészítő egészségbiztosítás
 • Bármilyen típusú daganatos betegségre specifikus diagnosztikus vizsgálatának előírása (daganatos betegség gyanúja) esetén állapotfelmérő szakorvosi konzultációt, betegirányítási asszisztenciát, majd a vizsgálatok elvégzése után egy ismételt szakorvosi konzultációt nyújt.
  A szolgáltatásnak nem része a vizsgálatok elvégzése és esetleges költségeinek megtérítése.
  Amennyiben a biztosított vállalja a vizsgálatokat, azok az asszisztencia segítségével átlagosan 8-12 munkanap alatt megtörténnek.
Kockázatelbírálás
 • Nincs szükség egészségügyi nyilatkozatra, orvosi vizsgálatra, kivéve a 4-es csomagokat.

 • A kockázatvállalás a kockázati életbiztosításban azonnal elkezdődik, a kritikus betegségekre vonatkozó kiegészítő biztosításban és az egészségügyi szervezés kiegészítő egészségbiztosításban 6 hónap várakozási idő múlva.

 • A biztosítási szerződés kifizetés nélkül megszűnik, ha a biztosítási esemény a biztosított kockázatviselést megelőző három éven belül bizonyíthatóan diagnosztizált vagy gyógykezelt betegsége vagy az azt jelző vagy megelőző megváltozott egészségi állapota vagy a kockázatviselést megelőzően megállapított maradandó egészségkárosodása miatt, ezekkel ok-okozati összefüggésben, a kockázatviselés kezdetét követő öt éven belül következett be.

 • Ez a kizárás csak akkor érvényesül, ha nincs egészségi kockázatelbírálás (1-es, 2-es 3-as csomagok).

 • A biztosító nem nyújt szolgáltatást, ha a biztosított kritikus betegsége - amely a fedezet hatálybalépése előtt bármikor előfordult - a kiegészítő biztosítás hatálya alatt ismét bekövetkezett.

Tartam
 • A biztosított 70 éves koráig tart.
Díjfizetés
 • Rendszeres díjfizetésű biztosítás, melynek díja forintban fizethető.

 • A biztosítási fedezet díját a biztosított a szerződőtől átvállalja.

 • A díjfizetés havi gyakoriságú, csak a Sberbanknál vezetett számláról, csoportos beszedési megbízással teljesíthető.

A biztosítási fedezet díja
 • A belépési kortól és a választott szolgáltatási csomagtól függ, a tartam során nem változik az életkor emelkedése miatt.

Termékhez tartozó dokumentumok

A Csoportos Kockázati Életbiztosítás hatályos biztosítási feltételei:

Általános és különös feltételek


 

Dokumentum Archívum

A Csoportos Kockázati Életbiztosítás korábbi feltételei:

A szerződés létrejöttének időpontja: 2015.07.20. - 2015.12.31.

My rating

5 1