Vissza a partnerekhez

Sberbank Magyarország Zrt.

A Magyarországi Volksbank Zrt, amely 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon, 2013. november 1-től Sberbank Magyarország Zrt. néven működik tovább.

A bank fő részvényese a Sberbank Europe AG, mely 2012 februárja óta az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van. Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre.

Széleskörű termékpalettával és szolgáltatásokkal állnak magán, KKV és nagyvállalati ügyfeleik rendelkezésére. Testre szabott, innovatív megoldásaikkal támogatják a mikro- és kisvállalatokat, hogy könnyebben találjanak partnereket Magyarországon, illetve a külföldi piacokon.

A különböző vállalatok egyedi igényei alapján dedikált szakembereik állítják össze a vállalkozások stratégiáihoz legmegfelelőbb kedvező banki termékstruktúrát, ezzel segítve belföldi- vagy exportaktivitásukat.

A bank kiemelt célja az orosz magán és vállalati ügyfelek teljes körű kiszolgálása, illetve a közép-kelet-európai és FÁK országok közötti kereskedelem finanszírozása.

www.sberbank.hu

My rating

3 1