Segíthetünk?
Segíthetünk?

 

Biztosítási szerződéseivel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Generali Biztosító Zrt. telefonos ügyfélszolgálatához a +36 1 452 3333 telefonszámon a 6-os menüpontban, hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8:00 és 16:00 óra, csütörtökön 8:00 és 20:00 között.

További elérhetőségeket és az állományátvétellel kapcsolatos részletes információkat a www.generali.hu/allomanyatvetel oldalon olvashat.

Adatkezelési tájékoztatások

Vissza az ügyféltájékoztatókhoz

Az ERGO Életbiztosító Zrt. és az ERGO Versicherung Fióktelepe biztosítási szerződéssel kapcsolatos adatkezeléséről az alábbi linkeken, az Ügyféltájékoztatóban és a biztosítási Feltételekben talál részletes tájékoztatást.

ERGO Életbiztosító Zrt. adatkezelési tájékoztatója ügyfeleknek

ERGO Versicherung Fióktelepe adatkezelési tájékoztatója ügyfeleknek

 

Az ERGO Életbiztosító Zrt. és az ERGO Versicherung Fióktelepe a jelen weboldalra látogatókkal kapcsolatos adatkezeléséről az alábbi linken talál tájékoztatást.

Adatkezelési tájékoztató a weboldalra látogatók számára


Az ERGO Életbiztosító Zrt. és az ERGO Versicherung  Fióktelepe az alábbi linken tájékoztatást nyújt a személyes adatok biztosítási szerződés alanyain kívüli címzettjeinek adatairól. Ezekkel a címzettekkel a biztosítók - biztosítási terméktől és biztosítótól függően - közölhetik az általuk kezelt személyes adatokat.

Adatkezeléssel kapcsolatban felmerülő címzettek adatai


Az ERGO Életbiztosító Zrt. és az ERGO Versicherung Fióktelepe a könnyebb tájékozódás érdekében elérhetővé teszi a az Európai Parlament és a Tanács (EU) általános adatvédelemről szóló 2016/679 rendeletét (General Data Protection Regulation, GDPR rendelet).

GDPR rendelet


A ERGO Életbiztosító Zrt. és az ERGO Versicherung Fióktelepének adatvédelmi tisztviselője elérhetőségei:
neve: dr. Neninger Judit
telefonszáma: +36 1 877 1111
fax száma: +36 1 877 1110
e-mail címe: ergo@ergo.hu

My rating

0 0